Traditioner

Vi elsker traditioner i Himmelblå. Nogle af disse afvikles i samarbejde med vores meget engagerede forældreforening, mens andre foregår som hyggelige og sjove indslag i dagligdagen.

Fastelavn

Vi holder fastelavn to gange - både i børnehavens dagligdag og som et weekendarrangement afholdt af forældreforeningen.

Rumraket-musical

Før de ældste børn starter i førskole den 1. marts, optræder de for deres forældre med sang og musik.

Bedsteforældredag

Vi holder bedsteforældredag i foråret. Bedsteforældrene er inviteret om eftermiddagen og er med til at udsmykke vores plantekasser og krukker på legepladsen med medbragte blomster.

Fællesspisning

Fællesspisning foregår stuevis og finder sted i maj/juni måned. Børnene, deres familier og stuens personale mødes for at spise aftensmad sammen.

Sommerfest

Forældreforeningen holder en sommerfest i juni måned. Festen foregår i Månedalen.

Høstfest

Vi holder høstfest som afslutning på en uge, hvor vi har arbejdet med emnet "høst". I forbindelse med afslutningen holdes der ligeledes forældrekaffe.

Lanternefest

I løbet af en uge i efteråret laver børn og forældre lanterner, og en hyggelig sen eftermiddag mødes alle ved Månehuset og går en tur gennem Månedalen, mens det bliver mørkt. Turen sluttes af med varm kakao.

Jul

Der sker meget i december måned.

Julegaverne er færdiglavede og pakket ind, da vi holder julegaveværksted sidst i november måned, men der er stadig meget at glæde os til før juleferien.

Forældreforeningen holder deres store juletræsfest for hele familien, og de ældste børn i Himmelblå har travlt med at øve Lucia til festen.

Hver stue har en dag, hvor de tager på juletur, og tirsdag i uge 50 holder hele Himmelblå børnejulefrokost.

Torsdag i uge 51 spiser vi altid risengrød til frokost, selvfølgelig med smørklat på!

Fødselsdage

Vi fejrer selvfølgelig børnenes fødselsdage i Himmelblå og hvert barn får en gave fra børnehaven, som deres venner på stuen har været med til at lave.