Luk

Fysisk børnemiljø
Afdelingen på Nørresundbyvej – 61 børn

har været præget af den ”høje alder”, men har i løbet af efteråret 2008 og foråret 2009 gennemgået en større renovering. Selve huset er indrettet med mange rum såvel ”store” som små rum. For at tilgodese det enkelte barns muligheder for leg og fordybelse har rummene en funktion, såsom stillerum, dukkekrog, legerum, grupperum m.m. Legepladsen er ikke stor men er opdelt i funktioner boldbane, cykelbane, balance område m.m., så der er mulighed for såvel stille lege som motoriske udfoldelser.

I forhold til det fysiske inde miljø har både børn og voksne givet udtryk for manglende plads (gulv) dels i garderoben og dels i grupperummene, dette er søgt løst gennem opsætning af nye garderober og indhentning af tilbud på indskudsborde - mange af børnenes lege foregår på gulvet.

Se Oversigt over fokusområder 
 

Afdelingen i Månedalen – 40 børn

blev etableret i 1993 og udbygget i 1999. Huset i Månedalen er indrettet med grupperum og et enkelt legerum. Fokusset i Månedalen ligger i uderummet, og de tilbud der tilbydes her.

I Månehuset er der også givet udtryk for manglende plads i grupperummene, dette søges også løst gennem indskudsborde.

Uderummet i Månedalen byder på mange muligheder - motoriske, fordybelse, stillelege m.m.

Se Oversigt over fokusområderSidst opdateret: 22.07.2011
E-mail til redaktør: Christian Sloth OlesenRanders Kommune · Laksetorvet · 8900 Randers C · Tlf.: 89 15 15 15 · randers.kommune@randers.dk · Cvr-nr.: 29189668